Bodø/Glimt mot til

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122.


Bodo Glimt Roma Uefa Europa Conference League 2021 22 Uefa Com

12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

. Det endte med 51 til hjemmelaget. BodøGlimt på TV og Live Stream. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. 16052022 2014 Sist oppdatert. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Før returoppgjøret mellom Roma og BodøGlimt 2-1 til Glimt fra første kamp har Riise gjort et intervju med italienske Sky. José Mourinho toppet laget mot BodøGlimt men igjen var det Kjetil Knutsen som kunne smile bredest. 160522 1701 160522 1701.

Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. 11 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Mange av dem med helt. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 15 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Mats Torbergsen NTB.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK. 1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. 10 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Mats Torbergsen NTB.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. John Arne Riise er nå trener for Avaldsnes men spilte tre sesonger i Roma mellom 2008 og 2011.

12 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen. Mats Torbergsen NTB.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. 12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

20 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Mats Torbergsen NTB Foto.

Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Han tror og håper Roma vinner men advarer mot Glimts kontringer og raske angrepsspillere. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo


Fotballklubben Bodo Glimt Facebook


Erik Botheim Solbakken Brace Bodoe Glimt Vs As Roma 6 1 Highlights Goals Europa Conference League Youtube


Roma Vs Bodo Glimt Live Stream How To Watch More


Hightlight Molde Fk 4 2 Bodo Glimt 17 10 2020 Youtube


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Bodo


1


Glimtseier I Generalproven Vi Slurver Bodo Glimt


Horrible As Roma Were Made By Norwegian Club Bodo Glimt 6 1


Hoydepunkter Bodo Glimt Prishtina 2 0 Youtube


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Moter Celtic


Valerenga Seriemester 2005 29 Oktober 2005 Skien Tromso Fredrikstad


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Om Klubben Bodo Glimt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel